mr. P.J.W.M. (Ellen) Theunissen

Meteen na het afronden van haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg in 1983 werd Ellen Theunissen beëdigd en werd zij advocaat bij Van der Bruggen advocaten, een van de kantoren waaruit Van Boven & Van der Bruggen Advocaten in 1984 is ontstaan. In 1989 trad ze tot de maatschap toe. Ellen heeft de specialisatieopleidingen Milieurecht aan de Grotius Academie en Familierecht aan het Instituut voor Familierecht en Mediation gevolgd. Ellen is lid van de Raad van Discipline van de Orde van Advocaten te ’s-Hertogenbosch. Ze is voorzitter van de Stichting Beheer Bewoners-/Clientengelden van de Stichting Pedagogisch Sociaal Werk Midden-Limburg en bestuurslid van de Stichting Stadspark De Karthuis. Ellen is lid van de Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars, van de Vereniging Agrarisch Recht en zij is NMI-mediator.

Werkgebieden: Civiel recht, onroerendgoedrecht (onteigening, ruilverkaveling, pacht- en huurrecht), arbeidsrecht en familierecht
Vreemde talen: Engels, Duits
Telefoonnummer: 0475-39 02 52
E-mailadres: [email protected]

Rechtsgebiedenregister
Ellen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
-           arbeidsrecht
-           personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.