Eurojuris

U onderneemt. Landsgrenzen mogen u niet beperken. Wij begrijpen dat. Daarom kunt u ook bij buitenlandse kwesties op onze juridische dienstverlening rekenen. Van Boven & Van der Bruggen Advocaten is lid van Eurojuris, een netwerk van advocatenkantoren dat actief is in 32 Europese landen en 650 Europese steden. Dankzij dit netwerk kunnen wij u tegen een concurrerend tarief in heel Europa adviseren en vertegenwoordigen.

De meest actuele internationale juridische kennis.

Alle Eurojuris-kantoren voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. De kwaliteit die u van ons gewend bent. Eurojuris verzorgt trainingen en seminars voor de advocaten van de aangesloten kantoren. Hierdoor blijven onze advocaten op de hoogte van de laatste maatschappelijke en juridische ontwikkelingen. In Europa, maar ook daarbuiten.

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten maakt graag gebruik van de kennis en expertise van andere Eurojuris-kantoren. Zij kennen de plaatselijke autoriteiten en procedures. Zij spreken de taal en zijn in staat effectief en direct op te treden. Dat werkt efficiënt en bespaart kosten. Voor u als cliënt is het prettig dat u gegarandeerd bent van de meest actuele internationale juridische kennis, terwijl het contact via uw vertrouwde advocaat in Roermond loopt.