Routebeschrijving

Bezoekadres

Kapellerpoort 14-16
6041 HZ Roermond

Met de auto vanuit de richting Maastricht

Komende vanaf de autosnelweg A2 Maastricht-Eindhoven neemt u bij knooppunt ‘Het Vonderen’ de A73 in de richting Nijmegen, Venlo en Roermond. Bij afrit 21 (Roermond Zuid) verlaat u de A73. Bij het verlaten van de afrit neemt u de rotonde driekwart (linksaf), bij de direct daarop volgende rotonde rijdt u rechtdoor en bij de weer direct daarop volgende rotonde slaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de provinciale weg (N271) die via Herten naar Roermond voert.

In Roermond zelf aangekomen, gaat u, nadat u aan uw rechterzijde een Shell-benzinestation en aan uw linkerzijde het politiebureau van Roermond bent gepasseerd, vóór het daaropvolgende verkeerslicht linksaf (Roerzicht), daarna direct rechtsaf (Hendrik Luytenstraat) en vervolgens wederom direct rechtsaf (Pierre Cuijpersstraat). Aan uw linkerhand ziet u de toegang naar onze parkeerplaats. De hoofdingang van ons kantoor ligt aan de voorzijde van het kantoorpand.

Met de auto vanuit de richting Eindhoven / Weert

Komende over de autoweg A2 Eindhoven-Maastricht neemt U de afslag Roermond / Kelpen (afrit 40). U bevindt zich nu op de N280 richting Roermond, die vóór Roermond overgaat in een vierbaansautoweg.

U nadert Roermond via de Maasbrug. Bij de eerste verkeerslichten direct achter de brug gaat u rechtsaf. U volgt de weg (aan uw rechterzijde ligt de rivier de Roer) en gaat de eerstvolgende rotonde driekwart rond (linksaf) en vervolgt over de Minderbroederssingel. U passeert aan uw rechterzijde een koepelvormig gebouw. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en daarna weer rechtsaf (de Pierre Cuypersstraat). U kunt aan de rechterzijde de parkeerplaats van ons kantoor oprijden. De hoofdingang van ons kantoor ligt aan de voorzijde van het kantoorpand.

Met de auto vanuit de richting Nijmegen / Venlo

U rijdt over de A73 van Venlo naar Roermond. Nadat u de Swalmentunnel bent gepasseerd, neemt u afslag 19 (Roermond). Bij het verlaten van de afrit slaat u rechtsaf richting Roermond / Eindhoven (N280). Bij de verkeerslichten voor de Maasbrug (3e verkeerslichten; rechts ziet u een tankstation, links de kathedraal van Roermond) gaat u linksaf richting Roermond Centrum. U volgt de weg (aan uw rechterzijde ligt de rivier de Roer), gaat op de eerstvolgende rotonde driekwart rond (linksaf) en vervolgt over de Minderbroederssingel. U passeert aan uw rechterzijde een koepelvormig gebouw. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en daarna weer rechtsaf (de Pierre Cuypersstraat). U kunt aan de rechterzijde de parkeerplaats van ons kantoor oprijden. De hoofdingang van ons kantoor ligt aan de voorzijde van het kantoorpand.

Met de auto vanuit de richting Düsseldorf / Mönchengladbach

Over de Duitse Bundesautobahn 52 nadert u de grensovergang Maalbroek, waar de weg wordt voortgezet in de N280. Vervolgens rijdt u rechtdoor tot de verkeerslichten voor de Maasbrug (5e verkeerslichten vanaf de Duits/Nederlandse grens; schuin rechts voor u ziet u een tankstation, links de kathedraal van Roermond). Daar gaat u linksaf richting Roermond Centrum. U volgt de weg (aan uw rechterzijde ligt de rivier de Roer), gaat op de eerstvolgende rotonde driekwart rond (linksaf) en vervolgt over de Minderbroederssingel. U passeert aan uw rechterzijde een koepelvormig gebouw. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en daarna weer rechtsaf (de Pierre Cuypersstraat). U kunt aan de rechterzijde de parkeerplaats van ons kantoor oprijden. De hoofdingang van ons kantoor ligt aan de voorzijde van het kantoorpand.

Met de trein

U stapt uit op station Roermond. Daarna neemt u een taxi of gaat u te voet verder. Bij het verlaten van het station loopt u in de richting van het centrum tot bij de singel, de brede verkeersweg die dwars over het Stationsplein loopt. Daar gaat u linksaf, de Willem II Singel op. U blijft de weg volgen. U ziet al meteen in de verte het gerechtsgebouw met de naam in grote letters op het dak. U gaat voor het gerechtsgebouw rechtsaf naar het verkeersplein (Zwartbroekplein). Ons kantoor is dan (schuin)links aan de overzijde van dit plein gelegen. Het is een monumentaal herenhuis (hoekpand) dat door zijn gele gevel in het oog springt.