Juridische dienstverlening op maat. Uw maat.

Een goed gesprek

De dienstverlening bij Van Boven & Van der Bruggen Advocaten begint met een goed gesprek. Logisch, vinden wij. Want wij willen voor u de hoogst haalbare resultaten bereiken. Dat vraagt om maatwerk. Daarom willen we uw doelstellingen en wensen kennen, zodat wij u een reëel advies kunnen geven en aan een optimale oplossing van uw probleem kunnen werken.
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daar investeren wij dan ook in. We streven ernaar uw zaak door één vaste contactpersoon te laten behandelen. Die zal u voortdurend informeren en bij de ontwikkelingen betrekken. Op een directe en open manier. Dat werkt prettig. Het maakt onze dienstverlening helder en transparant.

Meer dan een eeuw ervaring

Van Boven & Van der Bruggen Advocaten bestaat sinds 1920. Al meer dan een eeuw lang werken wij met grote inzet en deskundigheid voor overheden, bedrijven, agrarische organisaties en particulieren. We zijn uitgegroeid tot een van de grotere, toonaangevende advocatenkantoren in de regio Roermond. De grootte van ons kantoor garandeert dat wij u op een groot aantal rechtsgebieden van dienst kunnen zijn. Alle advocaten van ons kantoor zijn namelijk in één of meer rechtsgebieden gespecialiseerd. We hebben dus een ruime expertise in eigen huis. Tegelijkertijd zijn we niet zo groot dat we de menselijke maat uit het oog verliezen. Persoonlijk contact met onze cliënten en een goede relatie tussen onze medewerkers is voor ons een voorwaarde om de kwaliteit te leveren die we nastreven.

Ook voor buitenlandse kwesties

Juridische kwesties houden niet op bij de grens. Daarom staan wij u ook in het buitenland bij. Ons advocatenkantoor is aangesloten bij EuroJuris, een internationaal netwerk van advocatenkantoren. Hierdoor bent u ook in het buitenland verzekerd van hoogwaardige juridische dienstverlening.

Kwaliteitskeurmerk

De kwaliteit van de werkprocessen van Van Boven & Van der Bruggen Advocaten is gecertificeerd door PricewaterhouseCoopers en mag daarom het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Viadicte dragen.