mr. J.B.Th. (Bart) van 't Grunewold

Na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht werd Bart van ’t Grunewold in 1985 als advocaat beëdigd. Hij trad toe tot het kantoor van zijn vader. Die legde zijn praktijk in 1988 neer, waarna Bart het advocatenkantoor tot 1994 zelfstandig voerde. Daarna werd Bart werkzaam bij Van Boven & Van der Bruggen Advocaten om vervolgens in 1996 tot de maatschap toe te treden. Bart heeft de specialisatieopleiding civiel bouwrecht bij het Instituut voor Bouwrecht gevolgd. Hij is lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten. Daarnaast is Bart secretaris van de geschillencommissie van een Spoor en Tramwegvereniging.
 
Werkgebieden: Civiel bouwrecht, onroerend goed, aanbestedingsrecht, huurrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding en contracten
Vreemde talen: Engels, Duits
Telefoonnummer:  0475-39 02 54
E-mail adres: [email protected]  

Rechtsgebiedenregister: Bart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- aanbestedingsrecht
- vastgoedrecht (bouwrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden en erfpacht)
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.