mr. G.E. Tip

Bart Tip is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heeft hij ervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een strafrechtkantoor en als juridisch adviseur bij Stichting Rechtswinkel Best. Bart is sinds 2015 verbonden aan Van Boven & Van der Bruggen Advocaten. Aanvankelijk als juridisch medewerker, waarna hij in februari 2016 is beëdigd tot advocaat. Van 2017 tot en met 2019 is Bart als bestuurslid actief betrokken geweest bij de vereniging Jonge Balie Roermond.
Bart heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan op verschillende rechtsgebieden. 
Bart is gespecialiseerd in het strafrecht en kan u in alle facetten daarvan bijstaan. Van bijvoorbeeld bijstand tijdens een politieverhoor tot bijstand tijdens een zitting bij de politierechter of de meervoudige kamer. Ongeacht het feit waarvan u wordt verdacht, Bart zal u van het begin tot het eind met raad en daad bijstaan. 
De strafrechtelijke praktijk combineert Bart met een algemene civiele praktijk ten behoeve van zowel bedrijven als particulieren. De civiele praktijk van Bart richt zich met name op het verbintenissenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en het burenrecht. 
Naast zijn gedegen juridische kennis, zorgen zijn vastberadenheid, oog voor detail en creativiteit ervoor dat hij het maximale resultaat uit een zaak weet te halen.

Werkgebieden: algemeen civielrecht, strafrecht
Vreemde talen: Engels
Telefoonnummer: 0475 - 33 30 30
Faxnummer: 0475 - 33 11 74
E-mail adres: [email protected]

Rechtsgebiedenregister
Bart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
-           algemene praktijk (burgerlijk recht)
-           strafrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.