Vacature

Vacature advocaat-stagiair(e) m/v
 
Van Boven & Van der Bruggen Advocaten te Roermond is op zoek naar een afgestudeerd jurist die binnen ons kantoor werkzaam zal zijn in de algemene civiele praktijk en in het bestuurs- en omgevingsrecht. Ben je op dit terrein thuis of ben je bereid je hierin te bekwamen, solliciteer dan op deze functie.
 
Ons kantoor is gevestigd te Roermond en nauw verbonden met de regio Midden-Limburg. Wij verwachten van onze advocaten dat zij deel uitmaken of gaan uitmaken van de samenleving in deze regio.
 
Ons team bestaat momenteel uit 6 advocaten en 1 juridisch medewerker, die door 5 collega’s administratief worden ondersteund. Wij verlenen rechtsbijstand op een groot aantal rechtsgebieden. Onze cliënten vinden wij in het MKB en onder particulieren. Wij treden verder als vaste advocaat op voor diverse overheidsinstellingen in Roermond en omgeving.
 
Wij bieden:
-           een goede werksfeer;
-           leuke collega’s;
-           een werkplek in het centrum van Roermond;
-           perspectief voor de toekomst;
-           een passend salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Wij vragen:
-           een afgestudeerd jurist, al dan niet met werkervaring binnen of buiten de advocatuur;
-           kennis van het bestuurs- en omgevingsrecht en, of de bereidheid je daarin (verder) te verdiepen;
-           een wervende instelling waarmee je reeds bestaande, maar ook nieuwe cliënten aan ons kantoor kunt binden;
-           de bereidheid om te verhuizen naar Roermond of de directe omgeving en deel uit te maken van de samenleving in deze regio;
-           een collega die zijn of haar bijdrage levert aan onze goede werksfeer.
 
Sollicitaties met curriculum vitae kunt u richten aan mevrouw mr. Ellen Theunissen, [email protected]. Bij haar kunt u ook telefonische informatie over deze vacature inwinnen
(0475-333030).